Namninsamling för macken i Vavd

Hållnäs Sockenråd har startat en namninsamling!

Vi kommer ha ett möte med Qstar framöver och kommer då ta med alla namn för att visa hur viktig vår mack är för vår bygd.

Skriver du under denna visar du att du också står bakom att vår Qstar mack i Vavd behöver finnas kvar i någon form, för att vi ska ha en fortsatt levande landsbygd!

Denna insamling finns även i pappersversion, bland annat på Kastbergs ICA i Edvalla.

https://www.skrivunder.com/vi_behover_var_qstar_mack_i_vavd

Om du har frågor om namninsamlingen och hur vi använder den, hör gärna av dig till framtid@hallnas.info.

8 Kommentarer
 1. Sofie Ahlberg
  Sofie Ahlberg says:

  Självklart ska macken i Vavd få vara kvar tycker jag. Tillgängligheten till drivmedel måste få finnas kvar på landsbygden. Det är en avgörande faktor för en levande landsbygd. Då företag och dess anställda ska ha nära och snabbt kunna tanka sina fordon för att kunna utföra sitt arbete och kunna ta sig till jobben. Det ska även vara tillgängligt med drivmedel till semestrande personer. För att locka folk till olika egna företagare, såsom campingar och stuguthyrning med möjlighet till fiske mm. Så ska också möjligheten för folk som kommer med husbil att kunna tanka. Befolkningen bara ökar men man ska dra ner på landsbygden. Hur tänker man då?

  Svara
 2. Martin Andersson
  Martin Andersson says:

  Macken måste få vara kvar, det är ju många sommargäster som har uttryckt sin besvikelse om detta samt de som bor runt om. Själv tankade jag hellre där än på preem.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *