Se hit, alla aktörer inom besöksnäring i Hållnäs!

Just nu lägger vi projektledare i Framtid Hållnäs krut  på marknadsföring av aktörer, både företagare och föreningar, inom besöksnäring i vår bygd.

Vi vill gärna vilja hjälpa er att visa upp er verksamhet i Tierps/Älvkarlebys gemensamma app/hemsida. Utan kostnad för er del.

Upplev Norduppland är en stor satsning från Tierp och Älvkarleby kommuners näringslivsenheter och som marknadsförs brett.
Det här är en bra möjlighet att synas!

Appen delar upp platser, produkter och evenemang under kategorier – ”uppleva”, ”smaka” och ”sova”. En aktör kan förstås finnas med under flera kategorier.

Inom projektet Framtid Hållnäs skapar vi även en så kallad ”minidestination” för Hållnäs, där vi kan samla alla aktörer just härifrån, oavsett vilken kategori man tillhör. På det viset får den som vill besöka Hållnäs snabbt en överblick. Det är ju roligare att åka till en bygd där man vet flera intressanta platser att besöka, än bara en eller två!
Här är ett exempel på minidestinationen Laxön!

Ni skapar enkelt en profil på sidan, det är lätt om man är van vid Facebook t ex. Det är väldigt smidigt att uppdatera information, enklast från en dator. Ni kan antingen använda den här plattformen som en hemsida där ni samlar all information, eller bara ett fint skyltfönster som skickar besökaren till en annan, redan existerande hemsida.

För att skapa ett konto och komma igång med en profil går ni in hemsidan och scrollar längst ned, klicka på ”skapa konto”. Hör gärna av er till oss om ni vill ha hjälp och tips! Vi kan även hjälpa till med översättning av kortare texter till engelska, vid behov.

Varför är det här en bra idé?
– Ni syns tillsammans med andra lokala aktörer, vilket stärker hela destinationen Hållnäs!
– Det är gratis! Under projektet Framtid Hållnäs finns dessutom möjlighet att få hjälp att komma igång, så passa på nu.
– Det är långsiktigt – plattformen underhålls och marknadsförs av två kommuners näringslivsenheter i samarbetet Visit Norduppland.
– Appen finns både att ladda ned för telefoner/paddor och som hemsida.

https://visitnorduppland.se/

Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Linda Wickström och Åsa Norling, projektledare Framtid Hållnäs

framtid@hallnas.info